VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Ion Ceban către Guvern: Să organizăm evenimentele dedicate sărbătorilor de iarnă în comun!

Primarul municipiului Chișinău, Ion Ceban, a transmis către Guvern și Ministerul Culturii o scrisoare în care propune ca evenimentele dedicate sărbătorilor de iarnă să fie realizate în comun la Chișinău.

Sărbătorile de iarnă sunt tot mai aproape. În acest context, ca și în anul trecut, colegii mei au transmis către Guvern și Ministerul Culturii o scrisoare prin care venim cu propunerea ca evenimentele dedicate sărbătorilor de iarnă să fie realizate în comun la Chișinău. Nu trebuie să existe discuții și evenimente separate dedicate sărbătorilor de iarnă. Suntem deschiși pentru propuneri și colaborare. Trebuie să fim uniți, mai ales cu ocazia acestor sărbători frumoase”, a scris Ceban pe o rețea de socializare.

Menționăm că deocamdată nici Guvernul și nici Ministerul Culturii nu au dat niciun răspuns la scrisoarea lui Ceban.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.