VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Gazul metan s-a scumpit cu încă cinci lei: Anunțul companiei Transautogaz

Din 1 soctombrie 2022 prețul pentru gaze naturale comprimate este mai scump cu cinci lei. Un anunț în acest sens a fost făcut de compania Transautogaz.

”Stimați clienți! În condițiile continue de majorare a prețurilor pentru gaze naturale comprimate compania Transautogaz anunță o modificare a prețului pentru metan din 1 octombrie 2022 pe întreaga rețea a stațiilor de alimentare”, se arată în mesajul companiei.

Astfel, gazul metan care anterior costa 23 de lei, de ieri, 1 octombrie costă 28 de lei.

Menționăm că până la data de 31 mai, până gazul metan a putut fi achiziționat cu 17,50 lei pentru un metru cub, iar de la data de 1 iunie 2022 un litru de gaze naturale comprimate costa 21 de lei și 20 de bani. Ulterior, de la 1 septembrie gazul metan a ajuns să coste 23 de lei.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.