VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Criuleni: Un bărbat, salvat de sub o placă de beton

Un bărbat în vârstă de 34 de ani a fost salvat de angajații IGSU, după ce a rămas blocat sub o placă de beton.

Cazul a avut loc în după amiaza zilei de 1 octombrie într-o gospodărie din localitatea Corjova raionul Criuleni. Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 15:48.

Potrivit informațiilor înregistrate, bărbatul efectua lucrări de construcție, iar în timpul acțiunilor, podul unei anexe a casei a căzut peste piciorul persoanei.

Pentru deblocarea acestuia la fața locului au intervenit trei echipaje de salvatori. Angajații IGSU au reușit să elibereze persoana de sub placa de beton, ulterior fiind predată SAMU.

Bărbatul în stare conștientă a fost transportat la Centrul Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească din municipiul Chișinău.

Circumstanțele și cauza incidentului urmează a fi stabilite de organele de drept.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.