VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Chișinăul a prelungit autorizația de mediu pentru Uzina Metalurgică din Râbnița

Autorizația de mediu pentru Uzina Metalurgică din Râbnița a fost prelungită pentru încă o lună. O decizie în acest sens a fost luată de Comisia pentru Situații Excepționale, condusă de prim-ministrul Natalia Gavrilița.

Astfel, autorizația de mediu pentru Uzina Metalurgică din Râbnița a fost prelungită până la data de 31 octombrie.

”Agenția de Mediu, la cererea SATD ”Uzina Metalurgică Moldovenească” va efectua mențiunile necesare pe Autorizația de mediu privind gestionarea deșeurilor și pe Autorizația de emisie a poluanților în atmosferă, referitor la prelungirea termenului de valabilitate a acestora până la 31 octombrie”, se arată în dispoziția CSE.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.