VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

Galerie Foto: Adunarea Națională „Moldova Europeană”, prin obiectivul VB

Zeci de mii de cetățeni ai Republicii Moldova au participat duminică, 21 mai, la Adunarea Națională „Moldova Europeană” desfășurată în Piața Marii Adunări Naționale, la inițiativa șefei statului, Maia Sandu. Potrivit Poliției, la evenimentul din centrul capitalei au participat circa 80 de mii de oameni.

Moldovenii au venit cu drapelele Republicii Moldova și Uniunii Europene, cu pancarte pe care erau scrise mesaje pro-europene. Mulți dintre ei au cântat și au ascultat muzică patriotică și chiar s-au prins în hore.

Totodată, sute de moldoveni din diasporă s-au întrunit astăzi în mai multe orașe și capitale europene.

La finalul Adunării a fost adoptată Rezoluția „Moldova Europeană”.

Vocea Basarabiei vă prezintă o galerie foto de la Adunarea Națională „Moldova Europeană”:

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.