VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Fragmentele de dronă găsite la Etulia demonstrează încă o dată pericolul agresiunii rusești, susține conducerea R. Moldova

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, atrage atenția asupra pericolului pe care îl reprezintă agresiunea rusească în Ucraina, după ce în Etulia, Găgăuzia, au fost găsite fragmente ale unor drone Shahed.

„Războiul Rusiei împotriva Ucrainei lovește din nou aproape de casă, în Moldova. Descoperirea resturilor de drone Shahed în sudul Moldovei servește ca un alt memento dur al realității sumbre cu care ne confruntăm. Agresiunea Rusiei pune în pericol întregul continent. Sprijinul pentru Ucraina trebuie să continue”, a comentat șefa statului pe rețeaua X.

Cu o reacție a venit și premierul Dorin Recean.

„Condamnăm cu fermitate recentele atacuri nejustificate ale Rusiei împotriva Ucrainei, care au afectat din nou Moldova. Astăzi, fragmente de dronă au fost găsite în partea de sud a țării. Ancheta este în curs. Nu există riscuri pentru comunitățile locale”, a scris, la rândul său, Dorin Recean. 

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.