VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

FOTO/ Un terminal poștal din centrul capitalei, cuprins de flăcări

Un incendiu a izbucnit în dimineața zilei de 23 octombrie la un terminal poștal din centrul municipiului Chișinău. Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU) anunță că incendiul a avut loc pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt, nr. 12, din capitală. La fața locului au intervenit două echipaje de salvatori și pompieri.

 Pompierii au fost alertați la ora 11:03. Potrivit primelor informații focul a afectat un terminal poștal.

„Imediat la fața locului au fost trimise două echipaje de salvatori și pompieri. Ajunși, aceștia au reușit localizarea arderii la ora 11:07 și lichidarea completă la 11:15”, precizează IGSU.

Cauza și circumstanțele producerii incendiului urmează a fi stabilite de specialiști.

Potrivit IGSU în ultimele 24 de ore salvatorii și pompierii au intervenit în 75 situații de risc.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.