VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Solicitare la CEC: Partidul „Șansă” trebuie să fie exclus din cursa electorală

Secretarul general al Platformei DA, Liviu Vovc, a expediat o solicitare către Comisia Electorală Centrală prin care cere ca partidul politic „Șansă” să fie scos din cursa electorală.

Potrivit acestuia, acest partid și-ar finanța ilegal campania electorală.

Șor nu se lasă de șmecherii. Am solicitat CEC-ului ca Șansa lui Șor să fie scoasă din cursă. Astăzi, în timp ce îmi desfășuram campania în Ialoveni, am primit un pliant de la reprezentanții unui alt partid. Cunosc legislația și am sesizat din start încălcarea codului electoral. Cei de la „Șansă” împart pliante printate pe care se menționează „Tipărit la echipament tehnic propriu. Partidul Șansă”. O astfel de opțiune de tipărire a pliantelor este permisă doar pentru candidații independenți care nu și-au deschis cont electoral. Partidele politice sunt obligate să facă toate materialele de agitație electorală doar din fondul electoral. În acest sens partidului sus-menționat, eludând legea, își finanțează ilegal campania electorală, fără a face achitările de pe contul „fond electoral””, a scris Vovc.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.