VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

FOTO/ Primarul Lisabonei despre Maia Sandu: Moldova are un viitor european pentru că dvs sunteți în fruntea țării

În cadrul vizitei sale în Portugalia, șefa statului, Maia Sandu, a avut o întrevedere cu Carlos Moedas, primarul Lisabonei.

Potrivit lui Moedas, R. Moldova are un viitor european datorită șefei statului.

„Sunteți o inspirație pentru mulți politicieni și șefi de state. Moldova are un viitor european pentru că dvs sunteți în fruntea țării. Sunteți o forță și o motivație”, a declarat Carlos Moedas în cadrul întrevederii.

Reamintim că președinta R. Moldova, Maia Sandu, efectuează în perioada 2 – 4 octombrie, o vizită în Republica Portugheză pentru a promova aderarea țării noastre la Uniunea Europeană și a aprofunda relațiile bilaterale.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.