VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

FOTO/ Președintele raionului Orhei, după ce a fost reținut de poliție: „Nu există niciun temei și niciun act juridic pentru a le îngrădi oamenilor accesul în PMAN”

Partidul Politic „ȘOR” anunță într-un comunicat de presă că la protestul de duminică, octombrie, organizat de formațiune au participat aproximativ 65 de mii de cetățeni.

Mulțimea s-a adunat în scuarul din fața Academiei de Științe, de unde s-a îndreptat, spre Piața Marii Adunări Naționale.

Unul dintre liderii protestelor, președintele raionului Orhei, Dinu Țurcanu, care a fost reținut de poliție, a subliniat că “nu există niciun temei și niciun act juridic pentru a le îngrădi oamenilor accesul în Piața Marii Adunări Naționale”.

Polițiștii le-au cerut protestatarilor să renunțe la deplasarea pe bulevardul central și să-și continue marșul pe strada București. Pentru că manifestații au refuzat să se conformeze, polițiștii au intervenit în mulțime și i-au reținut pe liderii protestelor.

Foto: Partidul Șor

VIDEO/ Protest al Partidului „ȘOR” în capitală. Consilierul municipal Valerii Klimenko și președintele raionului Orhei Dinu Țurcanu, reținuți de poliție. PP „ȘOR”: Klimenko a suferit un atac de cord

Reprezentanții Inspectoratului General al Poliției (IGP) anunță duminică, 30 octombrie, că au reținut și documentat 40 de persoane care au mers la protestul organizat de deputatul fugar Ilan Șor cu scopul de destabilizare și racolare a tinerilor co constituție ateltică. Detalii aici

Partidul politic „ȘOR” organizează proteste pentru a șaptea duminică la rând în centrul capitalei împotriva actualei guvernări.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.