VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

FOTO/ Poșta Moldovei anunță despre o nouă escrocherie: Nu accesați link-uri necunoscute trimise prin WhatsApp

Poșta Moldovei avertizează cetățenii despre o nouă tentativă de escrocherie.

Atenție! Nu accesați link-uri necunoscute trimise prin WhatsApp. Nu furnizați date personale și nu achitați sumele solicitate! Pentru verificarea informației formați numărul: (022) 27 00 44 -„Suport Clienți" sau lăsați-ne un mesaj - informații@posta.md”, se arată în mesajul remis.

Totodată reamintim că oamenii legii au identificat o grupare infracțională specializată în obținerea prin înșelăciune a mijloacelor financiare, sub pretextul depunerii unor investiții în criptomonede, valută sau acțiuni ale companiilor internaționale mari.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.