VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

FOTO/ Maia Sandu promovează în localități avantajele integrării europene: „UE înseamnă pace, dezvoltare și bunăstare”

Președinta Maia Sandu s-a întâlnit la 14 noiembrie cu cetățenii din comuna Trușeni, municipiul Chișinău. În contextul deciziei Comisiei Europene de acum câteva zile, Președinta Maia Sandu a vorbit cu localnicii despre avantajele integrării europene.

„UE înseamnă pace, dezvoltare, bunăstare pentru cei care muncesc onest, respect pentru drepturile fundamentale ale omului”, a scris șefa statului pe rețelele de socializare.

Maia Sandu a discutat cu cetățenii și despre problemele comunității, iar de curând, comuna a beneficiat de sprijin prin Programul „Satul European” pentru construcția unui apeduct.

„Pentru dezvoltarea localităților avem nevoie de bună administrare, creștere economică și capacitate de atragere a fondurilor europene”, a menționat șefa statului. 

Precizăm că Comisia Europeană a recomandat la 8 noiembrie Uniunii Europene să înceapă discuțiile privind aderarea Republicii Moldova și a Ucrainei la blocul comunitar. Decizia finală privind începerea negocierilor va fi luată de către statele membre la reuniunea Consiliului European din 14-15 decembrie.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.