VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/ Sergiu Aga, preot: Educația politică în Moldova e sub limita critică a conștiinței

Educația politică în Moldova e sub limita critică a conștiinței”. De această opinie este Sergiu Aga, preot paroh la Biserica Ortodoxă Românească din Orhei.

În cadrul emisiuniiPuncte de Reflecție” de la Vocea Basarabiei, preotul a subliniat că „Rusia va avea în atenție mereu Moldova pentru a atrage electoratul în condițiile problemelor sociale pentru a-l atrage de partea sa”.

Educația politică în Moldova e sub limita critică a conștiinței. Mă uitam chiar acum despre faptul cum se încearcă a se spune că gazul va fi 10 lei metrul cub. Rusia va avea în atenție mereu Moldova pentru a atrage electoratul în condițiile problemelor sociale pentru a-l atrage de partea sa. Omul nu vede critic lucrurile. Am mizat pe un mesaj electoral nepopulist, am fost singurii care nu am adus la nivel cosmic promisiunile noastre. Vorbeam despre ideea că asta este esențial”, a declarat preotul.

Menționăm că invitatul de astăzi a emisiunii „Puncte de Reflecție” este Sergiu Aga, preot paroh la Biserica Ortodoxă Românească din Orhei.

În cadrul emisiunii, jurnalista Valentina a vorbit cu Sergiu Aga despre proveniența banilor care vin în bugetul Orheiului, despre administrarea treburilor la Orhei, despre pâine și circ la Orhei, despre investiția în educație, despre fețele bisericești și implicarea în politică, despre războiul dintre Europa și Est, despre invazia rusă în Ucraina și viziunea bisericii, despre statul român și sprijinul oferit bisericilor din Moldova, despre mituri despre integrarea europeană, dar și despre rolul și mesajele bisericii.

Azi la 21:00 urmăriți emisiunea live la TV, pe Facebook, pe Youtube și pe voceabasarabiei.md

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.