VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

FOTO/ Incendiu într-un depozit din Capitală. Opt echipe de pompieri au luptat cu flăcările

În dimineața zilei de 9 octombrie, pompierii IGSU au intervenit de urgență conform numărului sporit de intervenție pe strada Uzinelor 209 din capitală. Ajunși la fața locului, pompierii au stabilit că focul a cuprins deșeurile din plastic, care sunt stocate și păstrate pe teritoriul unui depozit de reciclare a deșeurilor.

Conform primelor informații, suprafața de ardere este de circa 30 de ari. Pentru lichidarea arderii la fața locului au ajuns 8 echipe de pompieri, dar și tehnica specializată din cadrul autorităților publice locale. Totodată, pentru monitorizarea și gestionarea intervenției, a fost instituit punсtul de comandă. La moment, victime nu au fost raportate, iar pompierii lucrează la fața locului pentru localizarea și lichidarea incendiului. Сauza și circumstanțele producerii incendiului urmează a fi stabilite ulterior.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.