VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

FOTO/ Încă nouă cetățeni moldoveni au fost evacuați din Fâșia Gaza și au ajuns acasă

Alți nouă cetățeni ai Republicii Moldova au fost evacuați din Fâșia Gaza și au ajuns cu bine în R. Moldova. Despre aceasta anunță Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene.

Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene informează că datorită eforturilor comune și a suportului internațional, inclusiv din partea Statului Israel, Egipt, Ucraina, Qatar și Organizației Internaționale pentru Migrație, s-a reușit evacuarea altor nouă cetățeni ai Republicii Moldova din Fâșia Gaza. Aceștia, alături de cetățenii ucraineni, au aterizat pe Aeroportul Internațional Chișinău și au fost întâmpinați de către Secretarul General al MAEIE, Mihai Mîțu. Suntem recunoscători prietenilor și partenerilor noștri din Ucraina pentru colaborarea eficientă și sprijinul oferit în această situație dificilă”, precizează MAEIE.

Amintim că alți alți 36 de cetățeni moldoveni, evacuați din Fâșia Gaza, au ajuns în siguranță în Republica Moldova la data de 9 noiembrie.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.