VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/ Igor Mișin: Rugby, inginerie și dragoste de țară

Invitatul emisiunii Pe Aripile Sportului este unul dintre cei mai importanți oameni din rugby-ul moldovenesc, Igor Mișin.

Jucătorul și antrenorul relatează situația actuală pe care o traversează rugby-ul din Republica Moldova. „După o perioadă de stagnare, lucrurile au revenit pe făgașul corect”, susține căpitanul echipei naționale.

De asemenea, Igor Mișin povestește despre cum jucătorii de rugby din R. Moldova sunt nevoiți să combine mai multe joburi pentru a-și câștiga o bucată de pâine.

„În prima parte a zilei fac inginerie, a doua o dedic rugby-ului și familiei”, mărturisește sportivul.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.