VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

FOTO/ Doi bărbați, salvați de pompieri după ce un mal de pământ a căzut peste ei

Doi bărbați au fost salvați de pompieri, după ce un mal de pământ a căzut peste ei. Cazul a fost înregistrat în seara zilei de 10 mai 2023 pe un șantier de construcții din strada Alba Iulia nr.196/1 din municipiul Chișinău.

Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 18:39.

„Primii care au intervenit pentru a ajuta muncitorii au fost oamenii din preajmă, care au fost martorii situației. Aceștia au reușit să le acorde ajutor pentru a nu se sufoca cu pământul care i-a acoperit în totalitate. Potrivit primelor informații, bărbații au fost acoperiți de pământ, după ce un mal a căzut în timp ce efectuau săpături. La fața locului au intervenit trei echipaje de salvatori”, anunță salvatorii.

Primul bărbat în vârstă de 26 de ani a fost extras de echipele IGSU la ora 18:59, iar al doilea bărbat în vârstă de 38 de ani a fost scos de pompieri la suprafață la ora 18:12.

„Ambii sunt în viață și au fost preluați în stare conștientă de serviciul de asistență medicală, fiind transportați la spital. La moment viața acestora este în afara pericolului”, mai anunță IGSU.

Circumstanțele cazului urmează a fi stabilite. În situații de risc oamenii sunt îndemnați să sune de urgență Serviciul 112.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.