VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Foto/Autoritățile ucrainene au reconstruit în timp record unele zone bombardate de Rusia

Autoritățile ucrainene au reconstruit în timp record unele zone bombardate de Rusia, în special unele străzi distruse de rachetele rusești luni, 10 octombrie care au țintit infrastructura civilă și au lăsat numeroase localități fără apă și curent. 

„Facem tot posibilul pentru a restabili ceea ce a fost distrus de loviturile de ieri cu rachete ale statului terorist. Centrul orașului Kiev”, a scris Ministerul Afacerilor Externe al Ucrainei pe Twitter.

Și jurnaliștii ucraineni au publicat pe Twitter fotografii în care se vede cum pe locul craterului respectiv a apărut un petic de asfalt proaspăt.

Primarul orașului Dnipro, Boris Filatov a anunțat marți că un drum care a fost avariat luni în urma unor lovituri cu rachete rusești, a fost reparat într-un timp record, postând poze care demonstrează acest lucru. 

Armata rusă a efectuat atacuri asupra mai multor orașe ucrainene, inclusiv a capitalei Ucrainei, Kiev, în dimineața zilei de luni 10 octombrie, ca represalii, după atacul care a afectat podul peste strâmtoarea Kerci dintre teritoriul rus şi Crimeea.

ONU a avertizat că bombardamentele respective ar putea constitui încălcări ale legilor războiului și reprezenta „crime de război”, în cazul în care ţintele civile „au fost vizate în mod intenţionat”.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.