VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Fostul campion și deputat, Vadim Vacarciuc, arestat în SUA

Fostul campion și deputat în Parlamentul R. Moldova, Vadim Vacarciuc, în vârstă de 51 de ani, a fost arestat în SUA.

Potrivit presei străine, acesta este acuzat de utilizare neautorizată a actelor unei persoane. Sub aceeași acuzație a fost arestat și un alt bărbat, Ivan Bordian, în vârstă de 32 de ani. Vacarciuc și Bordian sunt din Darien, Illinois, o suburbie din sud-vest de Chicago.

Halterofilul Vadim Vacarciuc a participat de 4 ori consecutiv la Jocurile Olimpice. Iar în 1996 și 2000, sportivul a fost portdrapelul Republicii Moldova la Olimpiadă. În 2009, acesta a devenit deputat în Parlamentul Republicii Moldova în 2009.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.