VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Fosta clădire a Procuraturii Generale urmează să devină noul sediu al Procuraturii Anticorupție

Procuratura Anticorupție va avea un sediu nou. Mai exact, procurorii anticorupție vor ocupa spațiile din fostul sediu al Procuraturii Generale de pe str. Mitropolit Bănulescu-Bodoni din centrul Chișinăului, acolo unde acum își au sediul Agenția Națională de Integritate și Serviciul pentru Prevenirea și Combaterea Spălării Banilor.

„Guvernul analizează în mod activ opțiunea de a utiliza fostul sediu al Procuraturii Generale pentru noul sediu al Procuraturii Anticorupție. Discuțiile sunt în desfășurare pentru a identifica soluții optime care să respecte interesele și continuitatea activității tuturor instituțiilor implicate”, a anunțat marți purtătorul de cuvânt al Guvernului, Daniel Vodă.

Menționăm că Parlamentul a decis recent majorarea numărului de angajați ai Procuraturii Anticorupție, iar în actualul sediu al instituției, împărțit cu Centrul Național Anticorupție, nu încap circa 100 de angajați.

Anterior, șefa Procuraturii Anticorupție, Veronica Dragalin, a anunțat public două opțiuni de sediu pentru această instituție, care au provocat adevărate scandaluri. Academia de Științe a Moldovei și Universitatea Pedagogică de Stat „Ion Creangă” nu au fost de acord să cedeze spații proprii pentru Procuratura Anticorupție.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.