VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

FORUM Elevilor cu vedere slabă nu le place să fie tratați în mod deosebit / AUDIO

Invitata emisiunii Forum este Aurica Brânza, director la Liceul Teoretic pentru copiii cu deficiențe de vedere. Domnia sa povestește despre copiii care, deși au vedere redusă, cu insistență depun eforturi pentru a fi în rând cu ceilalți copii sănătoși.

Aflăm că dacă în liceele obișnuite problemele de dotare a claselor sunt mereu pe ordinea de zi, atunci aceeași problemă în liceul pentru copii este de două ori mai gravă.

Autor

  • Leonid Smolnițchi

    Moderator al emisiunilor „Lumea” și „Forum”. Autor al rubricii „Dincolo de Aparențe”. A lucrat la „Televiziunea și Radioul Național”, la „Catalan tv”, „Euro tv” ,”Alt tv”. La fel a activat la ziarele „Luceafărul”, „Tineretul Moldovei”, ”Chișinăul de seară” „Moldova Suverană”. Profesor universitar, consilier CMC, 1990-1994.

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.