VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

FLYONE a inaugurat cursa Chișinău-Roma!

La data de 15 mai 2023, FLYONE a lansat cu succes cursa Chișinău-Roma-Chișinău. 

Deschiderea acestei rute avia este un pas frumos pentru companie, dar și pentru persoanele care vor beneficia de o nouă oportunitate de zbor.

Repere importante ale acestei curse:

  • Frecvența de 2 ori pe săptămână, în zilele de luni și vineri.
  • Orar comod:

Chișinău (KIV) 13:00 – Roma, Fiumicino (FCO) 14:30

Roma, Fiumicino (FCO) 15:30 – Chișinău (KIV) 19:00

Primii pasageri ai acestei curse au avut parte de cadouri și  surprize dulci din partea companiei.

FLYONE se mândrește cu faptul că lansează noi zboruri spre orașe importante.

Prioritatea companiei rămâne a fi aceea de a oferi pasagerilor zboruri sigure, alternative comode și prețuri accesibile.

Biletele pot fi achiziționate accesând pagina web www.flyone.eu sau prin intermediul aplicației mobile FLYONE. La fel, tot aici pasagerii pot face cunoștință cu regulile și condițiile de călătorie.

Despre FLYONE

FLYONE s-a lansat în 2016, reușind în scurt timp să devină unul dintre liderii pieței avia din Republica Moldova.

Mai nou, FLYONE a reînnoit certificarea IOSA, cel mai înalt standard de siguranță în managementul operațional. La fel, în anul 2022, compania a devenit membru al Asociației Internaționale a Transporturilor Aeriene (IATA).

FLYONE a fost clasată lunar de multiple ori în anii 2018, 2019 și 2020 în TOP 10 „Cea mai punctuală companie”, conform categoriei EMEA (Europe, Middle East and Africa).

În decembrie 2022, FLYONE Airlines SRL a primit certificatul de operator aerian, oferit de către Autoritatea Aeronautică Civilă Română (AACR) și licența- emisă de Ministerul Transporturilor și Infrastructurii.

Pe parcursul aceluiași an, FLYONE a reușit să transporte peste 1 milion de pasageri și să lanseze 6 destinații noi.

FLYONE ARMENIA, s-a lansat în anul 2021, iar în 2022 a devenit numărul 1 în Armenia.

Amintim că FLYONE operează zboruri către 43 destinații.

25 Curse regulate spre: Veneția, Bologna, Roma, Milano, Valencia, Berlin, Tbilisi, Madrid, Munchen, Larnaca, Frankfurt, Tel Aviv, Londra, Parma, Verona, Dublin, Lisabona, Paris, Istanbul, Erevan, Bruxelles, Dusseldorf, Nisa, Amsterdam, Barcelona, și 5 curse charter spre: Antalya, Heraklion, Sharm El-Sheikh, Tivat, Hurghada.

Cu escală prin Erevan, FLYONE ARMENIA operează zboruri spre: Tbilisi, Lyon, Milano, Ekaterinburg, Vnukovo, Domodedovo, Sankt Petersburg, Mineralnye Vody, Novosibirsk, Samara, Sochi, Istanbul, Paris, Dubai, Beirut, Teheran, Dusseldorf, Tel Aviv.

Acest articol este un produs comercial

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.