VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Fiecare al treilea rus este îngrijorat că războiul din Ucraina îi afectează bunăstarea

Peste 30 la sută dintre ruși se tem pentru bunăstarea lor și a familiilor din cauza războiului din Ucraina, arată datele unui sondaj realizat de grupul ce cercetare Russian Field la sfârșitul lunii octombrie. 

Potrivit studiului, 33% dintre ruși își exprimă îngrijorarea cu privire la o posibilă creștere a sărăciei și la declanșarea unei crize economice. Totuși, cei mai mulți participanți la sondaj, 62%, sunt îngrijorați de numărul în creștere al victimelor ca urmare a agresiunii, iar 38 la sută se tem de agravarea stării psihologice a militarilor care se întorc de pe front.

Femeile manifestă o preocupare mai mare în cazul victimelor (68%) și starea psihologică a veteranilor (44%), comparativ cu bărbații, unde aceste cote sunt de 56% și, respectiv, 30%.

De asemenea, se remarcă faptul că persoanele cu studii superioare sunt mai preocupate de problemele victimelor umane, de starea psihologică a militarilor reveniți, de dificultățile privind deplasările în străinătate și de retragerea companiilor de pe teritoriul Rusiei.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.