VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

FOTO/ Un bărbat din Orhei, salvat după ce a rămas blocat în secțiile unei semănătoare agricole

Un bărbat care a rămas blocat în secțiile unei semănătoare agricole a fost salvat de angajații IGSU. Cazul a fost înregistrat în după amiaza zilei de 24 noiembrie 2023 în localitatea Cucuruzeni din raionul Orhei.

Potrivit IGSU, apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 14:40.

La fața locului a fost îndreptat un echipaj de salvatori. Ajunși, aceștia au stabilit că un bărbat în vârstă de 63 de ani și-a prins membrul superior în agregatul agricol în timp ce încerca să scoată o creangă din secțiunile tehnicii. Angajații IGSU au reușit să deblocheze bărbatul în mai puțin de 15 minute”, menționează IGSU.

În urma incidentului, acesta s-a ales cu fractură la membrul superior. Bărbatul a fost preluat de Serviciul asistență medicală urgentă și transportat la spitalul raional pentru îngrijiri de rigoare.

Potrivit datelor statistice ale IGSU, de la începutul anului 2023 salvatorii și pompierii au salvat 684 persoane din diverse situații de risc.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.