VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Festivalul Vinului Moldovei, organizat în acest weekend la București

Vinul moldovenesc este apreciat și degustat, în acest weekend, la București în cadrul celei de-a III-a ediție a Festivalului Vinului Moldovei. Evenimentul, care a adunat 44 de crame și vinării celebre și mici producători, are loc pe bd. Kiseleff, una dintre cele mai frumoase și apreciate artere ale capitalei României.  

Cunoscut ca un eveniment cu tradiție dedicat vinului, muzicii și culturii Republicii Moldova, ediția din acest le oferă vizitatorilor un program extins, cu diverse activități, de la degustări de vinuri de la crame renumite și preparate culinare tradiționale, până la concerte și ateliere pentru copii și părinți.

Alături de experiența vinurilor, festivalul găzduiește 16 food truck-uri cu preparate tradiționale de peste Prut, dar și din bucătăria internațională și o serie de activități potrivite pentru întreaga familie.

Iubitorii de muzică se vor putea bucura și de prestația live a unor artiști consacrați, precum Irina Rimes, The Motans, The Mono Jacks, Laura Gherescu și Trupa lui Smoothie.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.