VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Federația Moldovenească de Fotbal a semnat un acord de colaborare cu Forul fotbalistic din Kazahstan

Președintele Federației Moldovenești de Fotbal (FMF), Leonid Oleinicenco a semnat un acord de colaborare cu omologul său de la Federația din Kazahstan, Adlet Barmenkulov.

Memorandumul dintre cele două organizații prevede implementarea proiectelor comune în fotbalul de mase, formarea personalului de antrenori și instructori.

De asemenea, este planificată cooperarea în organizarea și desfășurarea de seminare educaționale, schimbul de informații și cunoștințe în vederea îmbunătățirii nivelului personalului din fotbal.

În cadrul ședinței de lucru de la sediul Federației de Fotbal din Kazahstan, secretarul general al Federației Moldovenești de Fotbal, Serghei Butelschi, a prezentat un raport amplu al proiectelor fotbalistice care sunt implementate cu succes pe teritoriul Republicii Moldova și care vizează dezvoltarea fotbalului de masă, feminin și juvenil.

La rândul său, președintele Federației de Fotbal din Kazahstan, Adlet Barmenkulov, a prezentat strategia de dezvoltare a fotbalului din Kazahstan, care vizează fotbalul de mase și de tineret, formarea personalului de fotbal și îmbunătățirea infrastructurii.

La întâlnire a participat și președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.