VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Federația de Judo neagă participarea la competițiile BRICS din Rusia

Federația de Judo a Republicii Moldova declară că este falsă informația apărută în presă cu privire la faptul că un sportiv al Lotului Național a participat la competițiile BRICS din Kazan, Rusia.

Într-o postare pe o rețea de socializare, Federația subliniază că nu a delegat niciun sportiv la aceste competiții.

„Federația Națională de Judo nu a delegat și nici într-un caz nu a înregistrat un sportiv al selecționatei naționale la evenimente sportive din Rusia. Federația de Judo din Republica Moldova deține 4 candidați la Jocurile Olimpice din Paris și împreună cu Lotul Național, continuăm pregătirea cât mai eficientă pentru a ajunge pe Podiumul Olimpic”, se arată în comunicatul remis.

Reamintim că Ministerul Educației și Cercetării anunță că s-a autosesizat cu privire la presupusele participări ale sportivilor moldoveni la așa-zisele competiții BRICS, organizate în orașul Kazan, Rusia.

Dacă în urma anchetei interne se va constata că federațiile au admis, cu bună știință, delegarea sportivilor pentru participare, acestea riscă reducerea sau sistarea finanțării”, a avertizat MEC.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.