VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Igor Grosu, întâlnire cu primarii din Strășeni: Aderarea la UE este calea noastră de dezvoltare

„Aderarea la Uniunea Europeană este calea noastră de dezvoltare”. O declarație în acest sens a fost făcută de președintele Parlamentului, Igor Grosu, în cadrul unei întrevederi primarii și reprezentanții serviciilor publice din raionul Strășeni.

În cadrul întâlnirii, șeful Legislativului i-a îndemnat pe aleșii locali să își unească eforturile pentru un viitor sigur și în bunăstare acasă.

Este foarte important ca în fiecare localitate să se vorbească despre proiectele realizate cu ajutorul partenerilor de dezvoltare, a guvernului și a comunității. În Raionul Strășeni, în ultimii ani, avem zeci de exemple unde cu ajutorul fondurilor europene, s-au construit drumuri, s-au modernizat școli și grădinițe, au fost asigurate cu apă și canalizare mii de gospodării, iluminate sate întregi sau amenajate locuri de distracții. Doar în localitatea Codreanca s-au construit trei terenuri noi de joacă și sport, dotate cu echipamente moderne, în valoare de peste 2 milioane de lei prin programul Satul European. În total, au fost realizate peste 50 de proiecte. Pentru anul 2024 vor fi noi proiecte și se vor aloca peste 55 milioane de lei pentru reabilitarea drumurilor regionale de tip G din raion. Aceste proiecte de modernizare trebuie să continue și noi vom munci pentru a aduce Europa în fiecare localitate”, a scris Igor Grosu.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.