VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Fără transport privat în cimitirele din Capitală, înainte de Blajini

În preajma sărbătorii Paştele Blajinilor, va fi interzis accesul transportului privat pe teritoriile cimitirelor din capitală, informează Primăria municipiului Chișinău. Restricționarea are loc în legătură cu executarea lucrărilor de salubrizare şi amenajare de către serviciile de profil.

Totodată, primarul general Ion Ceban a anunțat luni, 10 aprilie, în cadrul ședinței săptămânale a serviciilor Primăriei, că de Paștele Blajinilor vor fi organizate rute speciale de transport public gratuit pentru cetățeni spre cimitirul Doina.

„De Paștele Blajinilor, Primăria va dispune ca autocarele să plece de la Circ spre cimitirul Doina, vor fi făcute toate cele necesare, sperăm toată lumea să se poată deplasa”, a menționat Ion Ceban.

Autoritățile municipale informează că în perioada 19-24 aprilie, va fi limitat accesul automobilelor pe teritoriul Cimitirului „Sf. Lazăr” din str. Doina, 189, iar din 20 aprilie – pe teritoriile celorlalte cimitire din oraş şi anume: Cimitirul „Central” din str. A. Mateevici, 11; Cimitirul „Catolic” din str. Trandafirilor, 11; Cimitirul „Sf. Treime” din şos. Munceşti, 46; Cimitirul „Sculeni” din stradela Călăraşi, 12 b, Cimitirul „Şt. Ciobanu” din str. Decembriştilor, 39, Cimitirul Buiucanii Vechi din str. Bisericii, 16 a, Cimitirul Băcioii Noi, Cimitirul Petricani și Cimitirul Ciocana din str. Industrială.

Totodată, Î.M. „Combinatul Servicii Funerare” îndeamnă cetățenii să efectueze activitățile de salubrizare a mormintelor pe teritoriile cimitirelor până la data de 19 aprilie.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.