VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Faptă rușinoasă! O bătrână din Râșcani, filmată cum cade în noroi, după ce e bruscată de un minor. Reacția Poliției

Oamenii legii din Râșcani s-au autosesizat în baza imaginilor video apărute în mediul online, în care un minor a bruscat o bătrână.

În imaginile video postate pe o rețea de socializare se vede cum o bătrână cade în noroi, după ce un adolescent i-a pus piedică. Ulterior, minorul, împreună cu alți amici fac haz din această faptă rușinoasă.

Potrivit Poliției, cazul a avut loc în luna noiembrie anul trecut și plasat pe rețelele de socializare la sfârșitul lunii ianuarie curent.

La 5 februarie polițiștii au întocmit un proces contravențional și l-au remis după competență în instanța de Judecată. Totodată, a fost expediată o fișă de sesizare către Comisia multidisciplinară din cadrul Primăriei orașului Râșcani, pentru examinare și adoptarea unei decizii”, precizează oamenii legii.

De menționat că minorul are 13 ani și este dintr-o localitate cu bătrâna. Acesta a mai fost anterior în vizorul poliției, acțiunile sale fiind documentate de instituțiile de profil.

Reamintim părinților că sunt responsabili de educarea și instruirea copiilor, inclusiv cu referire la manifestarea unei atitudini de respect în societate”, mai menționează Poliția.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.