VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Expoziție dedicata luptei împotriva traficului de ființe umane

Biblioteca Naţională găzduiește în perioada 30 iulie – 7 august o expoziție dedicată luptei împotriva traficului de ființe umane cu genericul: Traficul de persoane – obstacol major în calea democratizării societăţii. Expoziţia cuprinde aproximativ  80 de publicaţii din colecţiile bibliotecii care promovează creşterea gradului de conştientizare a fenomenului traficului de persoane, transmite IPN.

Documentele sunt sistematizate în trei compartimente. Compartimentul „Fenomenul traficul de fiinţe umane – durerea veacului XXI”analizează mecanismele şi procesele de manifestare ale acestui fenomen, care aduce atingere drepturilor fundamentale ale omului, marcând pe termen lung viaţa şi sănătatea victimelor.

Evenimentul are loc în contextul Zilei Mondiale împotriva Traficului de Persoane,marcată annual pe 30 iulie. Ziua mondială împotriva traficului de persoane a fost instituită de Adunarea Generală a Organizaţiei Naţiunilor Unite în 2013.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.