VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Nu va fi  criză alimentară în Republica Moldova

Vladimir Bolea, ministrul Agriculturi și Industriei Alimentare

În Republica Moldova nu va fi criză alimentară. De acest fapt este convins ministrul Agriculturi și Industriei Alimentare, Vladimir Bolea. Declarația a fost făcută într-un interviu exclusiv pentru Vocea Basarabiei.

Nu există niciun pericol ca noi să rămânem fără produse alimentare. În plus, noi vom duce o evidență foarte strictă în ceea ce privește produsele alimentare”, a precizat Vladimir Bolea, ministrul Agriculturii.

Potrivit ministrului, din cauza secetei severe din acest an, este nevoie de instituirea stării de urgență în domeniul agriculturii. Totodată, Vladimir Bolea a menționat că fermierii mici și mijlocii nu vor falimenta, iar pentru a depăși situația critică din domeniul agriculturii este necesară restabilirea funcționalității sistemelor de irigare.

Republica Moldova se află sub mai multe avertizări Cod roșu, portocaliu și galben de secetă. Mai multe râuri mici seacă, iar în cele mari debitul apei este în scădere.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.