VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Exerciții practice cu implicarea blindatelor. Poliția îndeamnă la calm

Angajații Brigăzii de Poliție cu Destinație Specială „Fulger” a Inspectoratului General al Poliției vor desfășura joi, 10 noiembrie, exerciții practice speciale. Forțele de ordine anunță că antrenamentele vor avea loc în nordul țării, cu implicarea blindatelor.

„În scopul menținerii gradului înalt al capacității de reacționare și intervenție, astfel de procese de instruire sunt organizate periodic și fac parte din planul de acțiuni al instituției cu statut special” a menționat IGP.

În context, forțele de ordine îndeamnă populația să păstreze calmul.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.