VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Executivul facilitează accesul antreprenorilor la piețele externe de capital

Guvernul elimină barierele normative pentru investitori și companiile locale în accesarea unei piețe de capital și burse de valori străine. Un proiect, în acest sens, a fost aprobat de Cabinetul de miniștri. 

Alinierea la cerințele și standardele piețelor de capital străine va oferi societăților moldovenești oportunitatea de a accesa o gamă mai largă de surse de finanțare și de a atrage investitorii străini.

 De asemenea, listarea pe bursele de valori străine va transmite un semnal pozitiv investitorilor cu privire la transparență, guvernanță corporativă și respectarea standardelor internaționale. 

 Totodată, modificările vor contribui la dezvoltarea economică a Republicii Moldova, prin crearea unui mediu de afaceri mai competitiv, stimularea inovării și investițiilor, precum și la sporirea accesului la resurse financiare pentru întreprinderi de diverse dimensiuni și sectoare.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.