VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

DIALOG ECONOMIC / Foaia de Parcurs privind digitalizarea economiei Republicii Moldova / audio

Într-un nou episod de podcast ”Dialog economic”, Marina Bzovîi, administratoare la Moldova IT Park și vicepreședintă a Consiliului consultativ pentru digitalizarea economiei – iConsiliu, ne povestește despre Foaia de Parcurs privind digitalizarea economiei Republicii Moldova.

În cadrul acestui episod, Marina Bzovîi explică obiectivele și strategiile esențiale pentru digitalizarea economiei naționale, subliniind importanța adoptării tehnologiilor digitale în toate sectoarele economice. Ascultătorii au ocazia să înțeleagă pașii concreți propuși pentru implementarea Foii de Parcurs pentru Digitalizarea Economiei și beneficiile pe care le aduc inițiativele din acest document pentru dezvoltarea economică a RM.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.