VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

Ex-ministru al Apărării: Partidele care susțin războiul trebuie scoase în afara legii

Partidele politice care susțin războiul trebuie scoase în afara legii. De această opinie este ex-ministrul Apărării, Anatol Șalaru.

Răspundere penală pentru toți deputații care susțin și promovează războiul purtat de Putin împotriva Ucrainei și a lumii civilizate. Partidele politice care susțin războiul trebuie scoase in afara legii”, a scris acesta pe o rețea de socializare.

Reamintim că de la începutul războiului în Ucraina, Partidul Socialiștilor din Republica Moldova și Partidul Politic Șor au evitat să-și expună poziția privind invazia rusă în Ucraina.

De subliniat că aceste formațiuni politice au fost somate de nenumărate ori de deputații PAS să se expună referitor la acest subiect, însă acestea nu au reacționat.

Reamintim că astăzi, Federația Rusă a atacat cu rachete mai multe orașe din Ucraina. Unele dintre rachetele rusești au fost doborâte de forțele de apărare aeriană, dar există și explozii.

Din cauza bombardamentului Rusiei împotriva sistemului energetic ucrainean din ultimele ore, mai multe localități din R. Moldova au rămas fără curent electric.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.