VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Ex-directorul Serviciului Vamal, Igor Talmazan, urmează să fie numit în funcția de secretar general al Parlamentului

Fostul șef al Serviciului Vamal, Igor Talmazan, urmează să fie numit secretar general al Parlamentului. Candidatura acestuia a fost aprobată de Comisia parlamentară juridică, numiri și imunități.

După avizul Comisiei, candidatura lui Igor Talmazan va trece și prin Biroul Permanent al Parlamentului.

Șeful Serviciului Vamal, Igor Talmazan, și-a anunțat demisia în luna aprilie 2024, după reținerea pentru mită a celor 7 inspectori vamali la Aeroportul Internațional Chișinău, demnitarul a scris pe o rețea de socializare că își depune demisia de onoare.

Igor Talmazan a fost numit director la Serviciul Vamal în februarie 2023. Înainte de asta, demnitarul a fost secretar general al Guvernului.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.