VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Director interimar la Serviciul Vamal. Viorel Doagă, numit în funcție după demisia lui Igor Talmazan

Viorel Doagă a fost numit în funcția de șef interimar al Serviciului Vamal, după ce Guvernul a acceptat demisia lui Igor Talmazan din fruntea instituției. Decizia a fost susținută în cadrul ședinței de azi a cabinetului de miniștri.

Amintim, șeful Serviciului Vamal, Igor Talmazan, și-a anunțat demisia, săptămâna trecută, după un an și două luni de mandat. Printr-un mesaj, după ce a menționat recentul caz de reținere a unor inspectori vamali la Aeroportul Internațional Chișinău, demnitarul a declarat că își depune demisia de onoare.

„Totuși, mai este mult de lucru în domeniul integrității instituționale și eticii profesionale. Ultimul caz, în care au fost documentați la Postul Vamal Aeroport șapte inspectori vamali bănuiți pentru fapte de corupție, arată că mai este nevoie de multe eforturi. În calitate de conducător, sunt responsabil de buna administrare a Serviciului Vamal și îmi asum atât reușitele, dar mai ales eșecurile din perioada în care am condus Serviciul Vamal și consider că, în calitate de conducător al instituției, este necesar să-mi depun în semn de onoare demisia și să mă retrag din funcția de director al Serviciului Vamal”, a declarat Igor Talmazan.

Igor Talmazan a fost numit director la Serviciul Vamal în februarie 2023. Înainte de asta, demnitarul a fost secretar general al Guvernului.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.