VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Reprezentanții unui grup de asociații, chemați la Președinție pentru a discuta despre referendum

O nouă rundă de consultări publice pe subiectul referendumului privind aderarea Republicii Moldova la Uniunea Europeană a avut loc astăzi la Președinție. La discuții au participat reprezentanții mai multor asociații obștești, care se implică activ în promovarea drepturilor și intereselor diferitor grupuri de cetățeni, în identificarea de soluții, dar și în prestarea de servicii.

Șefa statului a subliniat importanța implicării tuturor grupurilor sociale în promovarea valorilor europene și contribuția pe care o poate avea fiecare la definirea unui viitor mai bun. Societatea civilă joacă un rol important în crearea unor comunități mai informate, mai incluzive și mai juste. 

Șefa statului a îndemnat toate asociațiile obștești să susțină și să promoveze aderarea Moldovei la UE.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.