VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Evenimentele planificate în scuarul Parlamentului, amânate

Evenimentele planificate în scuarul Parlamentului în perioada 19-21 septembrie, în contextul Săptămânii parlamentare au fost amânate. Potrivit reprezentanților parlamentului, decizia a fost luată la recomandarea instituțiilor responsabile de menținerea ordinii publice.

„Astfel, proiecția de filme realizate de Telefilm Chișinău va fi reprogramată pentru o perioadă ulterioară, iar detalii suplimentare vor fi anunțate ulterior”, se arată în anunțul Parlamentului.

Jocul de roluri pentru tineri, pe subiecte legate de democrația participativă, facilitat de deputata Marcela Nistor, va avea loc marți, 20 septembrie în muzeul Parlamentului. Și atelierul de pictură „Culorile păcii”, prilejuit de Ziua Mondială a Păcii, cu participarea artistei plastice Valeria Barbas și a copiilor din Republica Moldova și Ucraina se va desfășura în incinta instituției.

Totodată, reprezentanții Legislativului anunță că vizitele de informare din zilele de luni, marți și miercuri se vor desfășura conform programărilor efectuate.

Menționăm că mai mulți simpatizanți ai partidului politic „ȘOR” au protestat duminică, 18 septembrie, în fața Președinției și clădirii Parlamentului. Oamenii au protestat față de scumpirile din țară și față de „inacțiunile guvernării” iar ulterior, au instalat corturi în fața clădirii Legislativului.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.