VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

EUROPARLAMENTARE / I-am ales pe cei care promovează la Bruxelles interesele României și ale Republicii Moldova: ADRIAN DUPU

Adrian Dupu,  președintele organizației locale a Partidului Național Liberal, a votat în această dimineață la secția 595 din Chișinău, în primul rând pentru că își iubește țara, după cum a declarat.

„Am votat pentru oameni cu experiență în Parlamentul European, care au demonstrat că luptă pentru România și pentru Republica Moldova. I-am ales pe cei care promovează la Bruxelles interesele României și ale Republicii Moldova.

Am votat pentru o Românie puternică în Europa, pentru a rămâne puternic ancorați în valorile europene. Nu în ultimul rând am votat cu gândul la parcursul european al Republicii Moldova”, a scris Adrian Dupu pe pagina sa de socializare.

Secretarul de stat, Departamentul pentru relația cu Republica Moldova i-a îndemnat pe toți cetățenii din stânga Prutului, care au cetățenia română, să meargă la una din cele 52 de secții de votare și să voteze pentru viitorul nostru comun în marea familie europeană.

Autor

  • Hadarca Natalia

    Producătoare la „Vocea Basarabiei”. A activat la publicațiile „Jurnal de Chișinău”, „Timpul”, „Adevărul”, „Evenimentul Zilei”. A fost desemnată printre cei 10 jurnaliști ai Anului 2011.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.