VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

EUROPARLAMENTARE: Ambasadorul României la Chișinău a votat pentru „viitorul european al R. Moldova”

Ambasadorul României în Republica Moldova, Cristian-Leon Țurcanu, a votat pentru ,,o Românie puternică într-o Europa cu pace” şi pentru ,,viitorul european al R. Moldova” ​. Însoțit de soție, excelența sa și-a exercitat dreptul la vot la una din secțiile din Chișinău.

Participarea basarabenilor la aceste alegeri este extrem de importantă, având în vedere faptul că viitoarea componență a Parlamentului European ar putea decide aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană.

Autor

  • Hadarca Natalia

    Producătoare la „Vocea Basarabiei”. A activat la publicațiile „Jurnal de Chișinău”, „Timpul”, „Adevărul”, „Evenimentul Zilei”. A fost desemnată printre cei 10 jurnaliști ai Anului 2011.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.