VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Cetățenii români din R. Moldova s-au prezentat la urne încă de la deschiderea secțiilor de votare pentru a-și alege reprezentanții in Parlamentul European

Pe acest mal al Prutului, de la #NORD la #SUD și de la #EST la #VEST, cetățenii români cu drept de vot s-au prezentat la urne încă de la deschiderea secțiilor de votare pentru a-și alege reprezentanții in Parlamentul European. O dovadă de responsabilitate și spirit civic. Se spune într-o postare pe pagina de facebook a Ambasadei României la Chișinău.

Cetățenii români cu drept de vot s-au prezentat la urne încă de la deschiderea secțiilor de votare pentru a-și alege reprezentanții în Parlamentul European.

Precizăm că alegătorii cu cetățenia statelor Uniunii Europene sunt așteptați astăzi la cele 52 de secții de votare deschise în Republica Moldova pentru alegerile în Parlamentul European. Votarea a început la ora 7:00 și se va încheia la ora 22:00.

Dacă vor mai fi alegători care vor sta la coadă să își exercite dreptul la vot, procesul ar putea fi prelungit până la ora 23:59.

Autor

  • Hadarca Natalia

    Producătoare la „Vocea Basarabiei”. A activat la publicațiile „Jurnal de Chișinău”, „Timpul”, „Adevărul”, „Evenimentul Zilei”. A fost desemnată printre cei 10 jurnaliști ai Anului 2011.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.