VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Europarlamentara Corina Crețu vine la Chișinău: Oficialii cu care va avea întrevederi

Europarlamentara Corin Crețu va efectua săptămâna aceasta o vizită la Chișinău, unde are programate mai multe întrevederi importante cu oficiali din țara noastră.

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Corina Crețu subliniază că în R. Moldova va discuta despre parcursul european al țării cu prim-ministrul Dorin Recean, președintele Parlamentului, Igor Grosu, președinta Congresului Autorităților Locale, Tatiana Badan, ambasadorii: Janis Mazeiks, șeful Reprezentantei Uniunii Europene în Republica Moldova și Cristian Leon Țurcanu, ambasadorul României la Chisinau, rectorul Universitatii de Stat, Igor Șarov, rectorul Academiei de Studii Economice, Alexandru Stratan, cadre didactice și studenți.

Republica Moldova este o țară importantă atât pentru Uniunea Europeană, cât și pentru România, contribuind la menținerea stabilității în regiune și fiind un suport important pentru Ucraina, țară aflată într-un război de agresiune crud și nedrept. În calitate de membru al Parlamentului European și Comisar European pentru Politică Regională (2014-2019) mă bucur că am contribuit la apropierea Republicii Moldova de Uniunea Europeană și voi face în continuare tot ce îmi stă în putință pentru ca Republica Moldova sa devină parte a Uniunii Europene. Fiind o țară cu aspirații europene, dar și ținând cont de parcursul istoric, Republica Moldova se află în sufletul tuturor românilor, iar pentru mine va fi o vizită emoționantă (având în vedere că bunica mea dinspre mamă s-a născut la Chișinău)”, a scris europarlamentara.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.