VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Energocom a anunțat prețul de livrare a gazului către Moldovagaz

Compania de stat Energocom anunță că va vinde către Moldovagaz, pentru lunile octombrie-decembrie, gaze cu circa 605 dolari per 1000 de metri cubi. Decizia a fost aprobată la Consiliul societății astăzi, 3 noiembrie.

Din luna decembrie anul trecut, consumatorii de pe malul drept al râului Nistru utilizează gaze achiziționate de Energocom de pe piețele internaționale. De atunci prețurile oferite de Energocom pentru Moldovagaz sunt mai mici față de ofertele Gazprom.

Menționăm că, în luna noiembrie, Moldovagaz va procura gaz de la Gazprom la preț de 830 de dolari pentru mia de metri cubi.

Pentru această iarnă, Energocom dă asigurări că a făcut suficiente stocuri de gaze pentru a acoperi consumul malului drept al râului Nistru până în luna martie.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.