VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

ENEMO: Turul II al alegerilor a fost organizat în mod profesionist, eficient și transparent

CEC a organizat alegerile în mod profesionist, eficient și transparent și a activat într-o manieră colegială. Acestea sunt concluziile Misiunii internaționale de observare a alegerilor locale generale ENEMO.

Potrivit acestora, mai sunt unele rezerve la capitolul supraveghere și control financiar, asigurarea transparenței în procesul decizional al consiliilor electorale de circumscripție etc.

Totodată, reprezentanții ENEMO s-au arătat interesați de viziunea Comisiei referitoare la necesitățile de revizuire și de îmbunătățire a Codului electoral.

Președinta CEC a mulțumit reprezentanților misiuni de observare pentru activitatea desfășurată pe parcursul perioadei electorale și pentru aprecierile făcute în declarația preliminară”, anunță CEC.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.