VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Elon Musk ar consuma droguri, îngrijorând acționarii de la Tesla şi SpaceX. Miliardarul neagă acuzațiile

Elon Musk stârnește îngrijorări în rândul directorilor și membrilor consiliilor de administrație ai Tesla și SpaceX, din cauza consumului de droguri ilegale, arată Wall Street Journal, citând persoane din cercul miliardarului și apropiate companiilor acestuia.

Potrivit surselor citate, Musk ia droguri frecvent și consumă continuu ketamină. Unii directori şi membri ai consiliilor de administraţie de la companiile sale, dar și alţi apropiaţi ai miliardarului, se tem că utilizarea de droguri de către directorul executiv al Tesla şi SpaceX ar putea avea consecinţe majore nu doar pentru sănătatea sa, ci şi pentru cele şase companii şi activele de miliarde de dolari pe care le supraveghează.

Elon Musk a consumat LSD, cocaină, ecstasy şi ciuperci psihedelice, adesea la petreceri private din întreaga lume, unde participanţii semnează acorduri de confidenţialitate sau îşi predau telefoanele pentru a intra, potrivit persoanelor care au fost martore când acesta consuma substanțe ilegale.

Musk a fumat marijuana în public şi a declarat că are o reţetă pentru ketamină, asemănătoare psihedelicelor. Miliardarul ar fi consumat droguri ilegale cu actualul membru al consiliului de administraţie al SpaceX şi fostul membru al consiliului Tesla, Steve Jurvetson. 

Persoane apropiate lui Musk, care are acum 52 de ani, au declarat că acesta ia droguri frecvent, în special consumă ketamină, şi că sunt îngrijorate că acestea i-ar putea cauza probleme de sănătate și i-ar putea afecta afacerile.

Avocatul miliardarului a declarat pentru NDTV World că Elon Musk este „testat în mod regulat și aleatoriu pentru droguri la SpaceX și nu a picat niciodată un test”. 

Consumul ilegal de droguri ar fi o încălcare a politicilor federale care ar putea pune în pericol contractele guvernamentale de miliarde de dolari ale SpaceX. Musk riscă astfel aproximativ 1.000 de miliarde de dolari în active deţinute de investitori, zeci de mii de locuri de muncă şi părţi importante ale programului spaţial american.

Elon Musk ar consuma droguri, îngrijorând acţionarii de la Tesla şi SpaceX. Miliardarul neagă acuzaţiile.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.