VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Dumitru Alaiba, discuție cu ambasadorul Japoniei la Chișinău: Viitorul țării noastre este în marea familie europeană

Ministrul Dezvoltării Economice și Digitalizării, Dumitru Alaiba, a avut o întrevedere cu ambasadorul Japoniei la Chișinău, Yamada Yoichiro.

Oficialii au discutat despre atragerea investițiilor japoneze în R. Moldova, dar și despre viitorul european al țării noastre.

„În timpul discuției de astăzi cu ambasadorul Japoniei la Chișinău, Yamada Yoichiro, am accentuat importanța companiilor japoneze pe piața noastră și necesitatea de a atrage mai multe investiții japoneze, în contextul în care Japonia se află pe locul 50 printre principalii investitori ai Republicii Moldova. Împreună am analizat sectoarele cheie ale industriei în care putem dezvolta investiții suplimentare și modalități de a îmbunătăți forța de muncă, oferindu-le cetățenilor cât mai multe posibilități de a se angaja aici, acasă. Pe final de discuție am abordat subiectul integrării Republicii Moldova în Uniunea Europeană. Scopul nostru este clar – să deschidem negocierile până la finalul acestui an. Viitorul țării noastre este în marea familie europeană!”, a scris Alaiba după întrevedere.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.