VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Două zile cu vânt puternic

Meteorologii au emis un nou cod galben de vânt puternic în toată țara. Avertizarea intră în vigoare în după-amiaza de mâine și va fi valabilă și pentru vineri, 17 martie.

În intervalul menționat, temporar, vântul va avea o viteză de peste 70 km/h, iar în câmpii și alte spații deschise, rafalele ar putea fi și mai puternice.

Ca de obicei, în asemenea situații, oamenii sunt îndemnați să nu stea sub copaci, în special sub arborii uscați, să ocolească firele electrice și să evite clădirile avariate.

Vremea va fi mohorâtă, cu cer noros și cu valori de cel mult 9 grade pe timp de zi și cu plus două grade noaptea. O încălzire a vremii este anunțată de meteorologi abia la începutul săptămânii viitoare.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.