VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

Premierul României vine la Chișinău

Prim-ministrul României, Nicolae Ciucă, va organiza la sfârșitul săptămânii viitoare o vizită oficială la Chișinău. Șeful Guvernului de la București vine în Republica Moldova la nicio lună după vizita premierului Dorin Recean desfășurată în România.

Presa din România scrie că Nicolae Ciucă se va afla la Chișinău în data de 23 martie și se va întâlni cu omologul său Dorin Recean. Deocamdată, nu a fost confirmată întrevedere cu alți oficiali, inclusiv cu președinta Maia Sandu.

Este prima vizită oficială a șefului guvernului de la București la Chișinău, după ce Dorin Recean a preluat mandatul de premier.

La începutul lunii martie, prim-ministrul Dorin Recean a efectuat o vizită de lucru la București, unde a avut întrevederi cu mai mulți oficiali, printre care președintele Klaus Iohannis, premierul Nicolae Ciucă, preşedintele interimar al Senatului, Alina Gorghiu, şi preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu. Demnitarii au discutat despre gestionarea crizelor, provocările de securitate și instabilitatea economică, provocată de războiul din Ucraina.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.